Автор: Гейбриъл Хейс, Следвайте Гласове в Потребителите на Туитър нарекоха забележките на служителката

...
Автор: Гейбриъл Хейс, Следвайте Гласове в Потребителите на Туитър нарекоха забележките на служителката
Коментари Харесай

Помощник-министър на здравеопазването на САЩ призова да се цензурират мнения за вредата от смяната на пола при деца

Автор: Гейбриъл Хейс, 
Следвайте " Гласове " в 

Потребителите на Туитър нарекоха забележките на служителката на Байдън в Министерството на здравеопазването ( HHS ) „ зли " и образец за " фашизъм ".
Консервативни потребител в Туитър разкритикуваха неотдавна появило се видео на помощник-министъра на опазването на здравето и човешките услуги Рейчъл Ливайн (на снимката), призоваваща огромните софтуерни компании да цензурират " дезинформацията " за " грижата за одобряване на пола " за децата.
Watch the latest video at
Ливайн, транссексуална жена, направи изказванията през май, макар че видеото притегли още веднъж внимание в Twitter тъкмо след Коледа. Потребители в Туитър показаха смут, че държавен чиновник желае от софтуерните компании да цензурират наличие, оспорващо, че грижата за младежта, утвърждаваща пола, е нещо с " позитивна стойност ".

По време на послание на 27 май към Федерацията на държавните медицински препоръки в Ню Орлиънс, доктор Ливайн приказва за нуждата държавното управление да " адресира непосредствено дезинформацията за здравето " и посочи, че това включва поощряване на Big Tech да се бори с дезинформацията за здравето " оттатък COVID-19 ".

През май помощник-министърът по опазването на здравето на Съединени американски щати Рейчъл Ливайн изиска от Големите софтуерни компании да цензурират " дезинформацията " за " грижата за одобряване на пола " за децата.  (Скрийншот/Туитър)
Лекарката  заяви: " Бих желала да приказвам в резюме за друга област на основна дезинформация, която директно въздейства върху равенството в опазването на здравето в нашата нация и това е здравната правдивост на половите и половите малцинства.
Налице е основна дезинформация по отношение на грижата за одобряване на пола за транссексуални и полово разнородни лица. След това Ливайн съобщи, че страната " е изправена пред гневна офанзива от анти-ЛГБТКИ+ дейности на държавно равнище в Съединените щати ", добавяйки: " Те са рискови за публичното здраве ".
Ливайн продължи, казвайки: " Положителната стойност на грижата за одобряване на пола за младежи и възрастни не е в научния или медицински спор. "  
Watch the latest video at

Служителката прикани за софтуерна цензура, с цел да потуши всеки спор по тематиката, добавяйки: " И би трябвало да използваме гласа на нашите клинични експерти, с цел да се застъпваме групово пред нашите софтуерни компании да основат по-здравословна и по-чиста осведомителна среда ".
Критиците на онлайн цензурата и насърчаването на децата да се подлагат на смяна на пола раздраха видеото в Туитър.

When fascism comes to America, it will be under the guises of Health and Safety.
— Rod Dreher (@roddreher)
Главният редактор на  Род Дреер загатна, че Ливайн е фашист, като написа в Туитър: " Когато фашизмът пристигна в Америка, той ще бъде под прикритието на здравето и сигурността ".
Сътрудникът на института " Клермонт " Линкълн Тери Шилинг твърди, че изказванията на Ливайн са по-лоши от комунистическата агитация. Той написа: " Дори комунистите не насърчаваха злото по този метод. Те най-малко лъжеха, с цел да наподобяват по-компетентни. Но това тук е нещо друго. Тези хора са към момента са във етапа на заличаване на тази нация. Те знаят, че опозицията е мощна и по тази причина би трябвало да бъде заглушена ".
След като видя клипа, християнският свещеник Тимъти Олдън написа: " Злото се подценява ".

Admiral Rachel Levine calls for tech companies to censor all gender related so-called “misinformation ” to protect the “health equity of sexual and gender minorities. ”
— Ian Miles Cheong (@stillgray)
Консервативният публицист Иън Майлс Чонг написа в Туитър: " Не ви е разрешено да критикувате Рейчъл Ливайн в други обществени медийни платформи. Ще бъдете неразрешени. "
В различен туит той добави: " Америка е в неволя ".
Президентът на Института " Либертас " Конър Бояк поучава: „ Това, което държавното управление назовава " дезинформация ", нормално може да се назова просто  " информация ".

Admiral asserts “need ” for Ministry of Truth.
To deny this:
xy ≠ xx
It takes male & female to reproduce. Every egg is x. Sperm is y or x. At conception (save exceedingly rare cases), the baby human is xy (male) or xx (female). Nothing changes reality. Embrace the science.
— Warren Davidson (@WarrenDavidson)
Конгресменът Уорън Дейвидсън, републиканец от Охайо, даде на почитателите си освежаване на знанията по биология, с цел да се опълчват на Ливайн.
Той написа в Туитър: " Адмиралът твърди, че има " потребност " от Министерство на истината. За да отречем това: xy ≠ xx. За да възпроизводството са нужни мъжки и женски човеци. Всяка яйцеклетка е x. Сперматозоидът е y или x. При зачеването (освен в извънредно редки случаи) човешкото бебе е xy (мъжко) или xx (женско). Нищо не трансформира действителността. Приемете науката. "

Протестиращи държат плакати по време на взаимно съвещание на борда на Медицинския съвет на Флорида и Съвета по остеопатична медицина, с цел да се открият нови насоки, ограничаващи грижите за одобряване на пола във Флорида, на 4 ноември 2022 година (Рикардо Рамирес Букседа / Орландо Сентинел / Tribune News Service посредством Getty Images) 
Източник: 
Превод за " Гласове ": Георги Ванчев
 
 
 
 
 
30 Дек 2022404329 Дек 2022277328 Дек 202295427 Дек 2022305726 Дек 2022229823 Дек 20223783КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани28 Дек 2022140324 Дек 2022269629 Дек 202282728 Дек 2022464
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР